Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Si fillim fusni orizin të ziejë.Ndërkohë në një tigan me vaj skuqni proshutën.
2.Hiqeni nga tigani me një lugë dhe vendoseni mënjanë.
3.Shtoni 1 lugë gjelle vaj dhe skuqini specat për 10 minuta.
4.Shtoni qepë, karrota, hudhra, xhenxhefil dhe spec djegës dhe skuqini mbi nxehtësi mesatare të për 5 minuta më shumë.
5.Shtoni proshutën dhe orizin e zier dhe skuqeni për 5 minuta, duke e trazuar shpesh.
6.Shtyni përzierjen e orizit në njërën anë të tiganit dhe hidhni vezët të skuqen.
7.Rrihni vezët me një lugë druri, pastaj trazojini përmes orizit.
8.Gatuajini për 2 minuta, pastaj shtoni salcën e sojës dhe hiqeni nga nxehtësia.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment