Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Gatuani makaronat sipas udhëzimeve të paketimit dhe lërini mënjanë.
Marinojeni mishin e pulës me kripë dhe piper.
Shkrini 1 lugë gjelle gjalpë në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni mishin e pulës dhe gatuajeni duke e nxitur herë pas here, deri sa të marrë ngjyrë të artë, 6-9 minuta.
Pastaj vendoseni mishin e pulës mënjanë.
Ulni nxehtësinë dhe shtoni qepën, specin dhe 3 lugë gjelle gjalpë në tenxhere.
Gatuajini duke e nxitur herë pas here, deri sa zbuten 3 - 5 minuta.
Shtoni miellin dhe gatuajeni duke e nxitur vazhdimisht, 1 minutë.
Përzijini ngadalë dhe shtoni qumësht dhe mustardë.
Ziejini deri sa masa të trashet, rreth 7 - 8 minuta.
Më pas shtoni brokolin dhe koncentratin e pulës.
Ziejeni derisa brokoli është zbutur dhe supa është e trashë, 4 - 6 minuta.
Hiqeni nga nxehtësia dhe lereni të qëndrojë 1 minutë.
Shtojeni tek makaronat dhe sipër hidhni djathin e shkrirë.
Shtoni kripë e piper për shije dhe sherbejeni me qepët e njoma të grira.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment