Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Në një tenxhere hedhim pak vaj ulliri dhe shtojmë hudhrën dhe xhinxherin e ndarë në copa.
2.Pastaj hedhim fileton të cilën e kemi prerë më parë.
3.I lemë të skuqen për 5 minuta.
4.Shtojmë kripë, piper, trumzë dhe pak borzilok të thatë.
5.Shtojmë karrotën dhe selinonë e ndarë me rende dhe I skuqim dhe për 3 minuta.
6.Shtojmë një lugë miell dhe i përziejmë mirë që mielli të mos ngjitet.
7.Shtojmë lengun e pulës dhe e lemë të ziejë për 20 minuta.
8.5 minuta para se ta heqim nga zjarri i shtojmë një djathë bebe për shije më të mirë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment