Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Në një furrë mbi nxehtësinë të lartë, vini biftekët dhe hudhrat të skuqen në vaj deri sa të marrin ngjyrë kafe.
Shtoni qepët dhe gatuajini për 5 minuta.
Shtoni 2 gota ujë dhe përbërësit e mbetur.
Ulni nxehtësinë dhe të ziejini 2 orë ose deri sa të jenë gatuar.
Kombinoni miellin, misrin dhe ujin dhe përzijini fort.
Shtojini në supë dhe lërini të zihen mirë.
Mund ta sherbeni me çedar, krem kosi me qepë dhe ullinj.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment