Sugjerojmë:

Supë me tortelini, spinaq dhe djathë parmixhano

2 lugë vaj ulliri
1 qepë të mesme
1 lugë çaji hudhër të grirë
4 karrota
8 gota supë pule
1 filxhan bizele të ngrira jeshile
Djathë parmixhano
Tortelini me djathë
2 kalli misri
2 gota spinaq të freskët

1.Në një tenxhere të madhe mbi nxehtësinë mesatare ngrohni vajin rreth 2 minuta, pastaj shtoni qepën, hudhrat dhe karrotat dhe hiqini për 5 minuta ose derisa perimet të zbuten.

2.Hidhni supën e pulës, rrisni nxehtësinë në të lartë dhe lereni të ziejë.

3.Shtoni bizelet, tortellini, dhe misrin dhe gatuajini për 12 minuta ose sipas udhëzimeve të paketës për tortellini.

4.Hiqni supën nga nxehtësia dhe shtoni spinaqin, duke e përzier.

5.Për ta shërbyer,hidhni supën me tortellini dhe sipër shtoni djathë parmixhano.

Lini një koment