Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Vini në tigan me vaj në nxehtësi të mesme.
Shtoni rozmarinë, selino, karrotën dhe qepën dhe gatuajini deri sa të zbutën, 8-10 minuta.
Shtoni supën e perimeve dhe stok dhe bizelet dhe lerini të ziejnë 5 minuta.
Hiqni bizelet dhe futini në blender të bëhen pure.
Pastaj kthejini sërish në tenxhere dhe shtoni makaronat, pastaj lerini të ziejnë 10 minuta.
Shtoni kripë dhe piper.
Hidhni majdanoz dhe shërbejini me djathë parmixhano.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment