Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në një furrë hidhni gjalpin mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni qepët, selinon dhe karrotat dhe gatuajini 2-3 minuta.
Shtoni miellin dhe përzijeni, gradualisht shtoni qumështin dhe lereni të zihet rreth 2 minuta.
Shtoni patatet, salcën Worcestershire, kripë dhe piper dhe lereni të zihet akoma.
Ulni nxehtësinë dhe lereni të zihet 10-15 minuta.
Shtoni karkalecat, frutat e detit dhe djathin krem dhe gatuajeni derisa karkalecat të marrin ngjyrë dhe djathi të shkrihet, 4-5 minuta.
Dekorojeni me majdanoz.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment