Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Vendosni qepën në një tigan të madh me patate, hudhër dh lëng pule.
Vërini të zihen deri sa patatja të zbutet.
Shtoni më tej bizelet dhe lërini të zihen deri sa të zbuten pak.
Përzjeni menexhikun dhe limonin dhe hidhini në një blender.
Pastaj përzijini me dhallë dhe kripë e piper sipas dëshirës.
Kjo supë mund të sherbehet edhe e ftohtë edhe e ngrohtë.
Për ta shërbyer supën të ftohtë mjafton ta lini të ftohet.
Për ta shërbyer të nxehtë, kthejeni supën në tiganin e pastruar dhe vlojeni sërish.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment