Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Ngroheni gjalpin në një tigan derisa të shkrihet, pastaj shtoni qepët dhe gatuajeni për 10 minuta derisa të jenë të buta.
2.Shtoni hudhrën dhe gatuajeni për 1 min më shumë.
3.Më pas shtoni specat me patate dhe trumzë dhe ziejini edhe për 2 minuta të tjera.
4.Shtoni stokun dhe panën dhe lëreni të ziejnë për 15 minuta derisa patatja të jetë e butë.
5.Hiqini nga zjarri dhe lëreni trumzën mënjanë, transferoni supën në një blender dhe bëjeni krem.
6.Për servirjen e supës bëni një tost me djathë dhe mollë dhe piqeni pak në furrë.
7.Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment