Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere ngrohni vajin e ullirit në nxehtësi mesatare.
Shtoni qepën dhe hudhrën dhe gatuajini deri sa të marrë ngjyrë kafe të artë.
Ndërkohë merrni kungullin dhe pastrojeni nga farat.
Hiqini lëkurën dhe pastaj priteni në copa.
Shtoni copat e kungullit dhe në tenxhere bashkë me kripë dhe piper.
Lereni të zihet deri sa kungulli të zbutet, rreth 30 minuta.
Hiqeni enën nga nxehtësia dhe supën hidheni në një blendër.
Grijeni mirë deri sa të bëhet një masë kremoze.
Shtoni krem për shije.
Hidheni supën në pjata për servirje dhe dekorojeni me piper dhe krem.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment