Sugjerojmë:

Supë me fasule, karrota dhe avokado

Koha e përgatitjes: 20 min Koha e gatimit: 4 orë e 30 min

Ingredientët

  • 2 lugë çaji vaj ulliri
  • 2 karrota
  • 2 gjethe selino
  • 1 qepë
  • 1/4 filxhan salcë domate
  • 3 karafil hudhër
  • 1 e 1/2 lugë qimnon
  • 3 kuti me lëng perimesh
  • 3 kanaç fasule të zeza
  • 1filxhan misri i ngrirë
  • Avokado

Udhëzimet

1

Në tigan vendosni vajin të ngrohet në nxehtësi të lartë.

2

Shtoni karrotat, selinonë dhe qepën.

3

Gatuajini 6 - 8 minuta ose deri sa të marrin ngjyrë kafe.

4

Shtoni salcën e domateve, hudhër dhe qimnon.

5

Gatuajini 1-2 minuta ose derisa hudhra të marrë ngjyrë të artë dhe salca të bëhet kafe.

6

Shtoni 1/2 filxhan lëng supe dhe lereni të zihet.

7

Transferoni përmbajtjen e tiganit në tenxhere me nxehtësi të ngadaltë së bashku me fasulet, misrin dhe lëngun e mbetur të supës.

8

Mbulojeni dhe lereni të zihet në nxehtësi të ulët për 4-6 orë.

9

Shërbejeni me avokado dhe majdanoz.

Lini një koment