Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Në tigan vendosni vajin të ngrohet në nxehtësi të lartë.
Shtoni karrotat, selinonë dhe qepën.
Gatuajini 6 - 8 minuta ose deri sa të marrin ngjyrë kafe.
Shtoni salcën e domateve, hudhër dhe qimnon.
Gatuajini 1-2 minuta ose derisa hudhra të marrë ngjyrë të artë dhe salca të bëhet kafe.
Shtoni 1/2 filxhan lëng supe dhe lereni të zihet.
Transferoni përmbajtjen e tiganit në tenxhere me nxehtësi të ngadaltë së bashku me fasulet, misrin dhe lëngun e mbetur të supës.
Mbulojeni dhe lereni të zihet në nxehtësi të ulët për 4-6 orë.
Shërbejeni me avokado dhe majdanoz.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment