Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Një vend i vogël dhe special është hapur në kryeqytet në zonën e quajtur si “Myslym Shyri”.
Quhet “Special Souvlaki” dhe ofron një sërë produktesh me natyrë fast-food. Duke filluar nga pitet me gjiro pule, gici, shishqebapë, sqepasti e madhe ose e vogël, pite arabe etj.
Të gjitha me një shije të përsosur dhe me një teknikë për t’u patur zili në përgatitje!
Ju mund t’i shijoni të gjitha këto gatime të parezistueshme nën komoditetin e shtëpisë apo zyrës suaj duke i porositur me një klik falë SnapFood.
Shkarko falas aplikacionin, regjistrohu me të dhënat tuaja, zgjidh “Special Souvlaki” dhe porosit “Sqepasti e vogël” që kushton vetëm 250 lekë.
Porosia do të vijë brenda pak minutash aty ku je ti./neps.al
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment