Speca të mbushur me mish viçi, oriz dhe djathë çedar

5 speca të mëdhenj
1 qepë të vogël
Domate të konservuara
Mish viçi
2 gota oriz të gatuar
2 filxhan djathë cedar
1 lugë gjelle erëza italiane
1 lugë çaji kripë
1/2 filxhan supë ose ujë
1/2 lugë çaji piper
3 thelpinj hudhër të grirë
1 vezë
Majdanoz

1.Shpëlani specat dhe hiquni pjesët e sipërme bishtat dhe farat.

2.Në një tas, bashkoni së bashku qepën, domatet, mishin e grirë, orizin e gatuar, vezën, 1 gotë djathë të copëtuar, kripë, piper, erëza italiane dhe hudhrën e grirë.

3.Përziejini mirë për tu kombinuar.

4.Mbushni secilin spec me përzierje.

5.Shtoni supën ose ujin tuaj në tenxheren me avull dhe vendosni specat sipër. Mbyllni kapakun. Dhe vendoseni tenxherën të bëhen specat.

6.5 minuta para se të mbarohen hidhuni sipër djathin dhe piperin dhe vendoseni përsëri kapakun për dy minuta.

Lini një koment