Sugjerojmë:

Si të përgatisni një sallatë mix me fruta deti dhe portokall të kuq

Karkaleca deti, të mbuluara me qime dhe me bishtin e hequr
Midhje
Vaj ulliri
Kallamare
Portokall i kuq
Mjaltë
Speca jeshilë
Xhenxhefil
Hudhër
Majdanoz
Menexhik
Lime

1.Në një enë hidhni karkalecat, kallamaret, midhjet, mjaltë, xhenxhifil, speca dhe kripë. Mbulojini me një kapak plastik dhe lërini ashtu për rreth 1 orë.

2.Në një tigan hidhni vaj dhe hudhra dhe vërini në zjarr deri sa hudhra të fillojë të marrë ngjyrë të verdhë për 2-3 minuta.

3.Hapni përzierjen e frutave të detit, shtoni portokall të kuq, majdanoz dhe menexhik. Më pas vajin dhe hudhrën që skuqët në tigan hidhini në pjatën ku doni t’i shërbeni dhe sipër hidhni frutat e detit.

Lini një koment