Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Kombino të gjithë përbërësit në një tenxhere të mesme dhe përzijini për t'u kombinuar.
Ngroheni furrëm mbi nxehtësinë mesatare deri sa përzierja të arrijë një zierje.
Ulni nxehtësinë dhe ziejeni për 8-10 minuta ose derisa salca është trashur dhe ka arritur konsistencën e dëshiruar.
Provojeni dhe shtoni shurup shtesë panje nëse është e nevojshme.
Shërbejeni të ngrohtë ose transferojeni në një enë të mbyllur dhe ftoheni deri në 3 ditë.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment