Sugjerojmë:

Si të hash shëndetshëm kur ke një jetë super të ngarkuar: Të ndihmon Snapfood

Aplikacioni i shpërndarjes së ushqimit Snapfood është gjithnjë gati të shuajë nepset e tua për ushqime nga ato që të bëjnë të të shkojë goja lëng, por mund të jetë dhe aleati yt më i mirë për një dietë të shëndetshme.

Të ikën dita sa hap e mbyll sytë për shkak të angazhimeve të shumta dhe s’ke kohë as të mendosh për të gatuar? Atëherë ke zgjedhur aplikacionin e duhur!

Falë opsionit “Të preferuarat”, Snapfood të lejon të ndërtosh një menu tënden të personalizuar me gatime të shëndetshme, për të hequr të paktën një stres nga dita jote.

Smoothie me banane kos dhe drithëra për mëngjes? Kliko mbi ikonën e zemrës në krah. Një bowl me quinoa, pulë, avokado e të tjera gjëra të mira për drekë?

Kliko sërish mbi ikonën e zemrës dhe të gjitha këto, do të jenë të renditura në kategorinë “Të preferuarat” që gjendet në llogarinë tuaj.

Kështu, duke krijuar një listë me ushqime të shëndetshme, porositja e ushqimit në ҫdo vakt do të jetë shumë herë më e thjeshtë dhe do t’ju heqë tundimn për të porositur ushqimin e parë fast food që ju del përpara syve.

Falë mundësisë për të vendosur disa adresa, porosia do të vijë kudo ku ti je në vetëm pak minuta dhe falë pagesës online me kartë debiti ose krediti, nuk do të të duhet të shqetësohesh as nëse ke para me vete për momentin për të kryer pagesën. A ka më thjeshtë se kaq?

Kliko linkun dhe shkarko falas aplikacionin: https://snapfood.al/download-app

Lini një koment