Sugjerojmë:

Shpërblimet s’kanë fund në Snapfood! Si të fitosh 1000 lekë brenda pak orësh duke ftuar miqtë

Në Snapfood surprizat vazhdojnë. Tashmë mund të ftosh miqtë e tu të regjistrohen në Snapfood dhe për ҫdo ftesë, ti së bashku me personin që ke ftuar, fitoni nga 200 lekë që depozitohen në kuletat tuaja në aplikacion! Me vetëm pak klikime, në fare pak orë ti mund të fitosh 1000 lekë vetëm falë këtyre ftesave.
Si funksionon
Shko tek Llogaria jote në Snapfood dhe aty do të gjesh opsionin Fto dhe Fito. Kliko mbi butonin Fto dhe atje do të gjesh një kod që mund ta shpërndash në kanale të ndryshme komunikimi ose dhe ta kopjosh.

Këtë kod ua dërgon miqve të tu për t’i ftuar të regjistrohen në Snapfood. Pasi shkarkojnë aplikacionin, atyre u kërkohet kodi i regjistrimit dhe në momentin që procesi mbaron dhe ata përdorin kodin e marrë nga ju, si ju ashtu edhe personi tjetër do të përfitoni 200 lekë plus në balancën tuaj. Para këto që mund t’i përdorni për të bërë porosi në ҫdo moment.
Mos harroni rregullat!
Ҫdo përdorues ka të drejtë të dërgojë deri në 5 ftesa regjistrimi për miqtë e tij dhe nga njëra ftesë tek tjetra, duhet të kalojë të paktën 1 orë. Snapfood do të masë për ju kohën që duhet për të ripërtërirë ftesat derisa të jeni gati për të dërguar tjetrën. Kaq e thjeshtë!


Shkarko aplikacionin dhe fto miqtë për të përfituar nga shpërblimet: https://snapfood.al/download-app

Lini një koment