Sugjerojmë:

Shishqebap të shpejtë pule për darkë

Shishqebap të shpejtë pule për darkë

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 10 minuta

Ingredientët

  • 500 gramë mish pule
  • 1 hudhër të grirë imët
  • 1 lugë kafe xhenxhefil
  • 2 qepë të prera në feta
  • 2 lugë salcë soje
  • 1 lugë vaj susami
  • 1 lugë çaji me uthull
  • ¼ lugë çaji me piper

Udhëzimet

1

Në fillim ndajmë mishin e pulës në pjesë të vogla. E kriposim mirë dhe në disa shkopinj vendosim një copë pulë, një fetë qepë e kështu me radhë.

2

Në një enë shtojmë piperin, hurdhrën e grirë, xhenxhefilin, qepën e mbetur, uthullën dhe i trazojmë mirë. Marim me ngadalë çdo shkop dhe e kalojmë tek kjo përzierje.

3

I vendosim për t'i skuqur në një tigan me vaj ulliri. Sipër u hedhim salcën e sojes.

4

Kështu veprojmë për të gjitha. Në fund shijojini

Lini një koment