Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ngrohni furrën paraprakisht në 220 gradë.
Vendosni në furrë një letër pjekje.
Ndërkohë në një tas të madh, hidhni bishtajat, vaj ulliri, kripë dhe piper.
Hidhini në një tenxhere dhe piqni 10 minuta.
Në tas, përzieni së bashku kosin, erëzat dhe lëkurën e limonit të grirë.
Përhapni 4 filetot e salmonit dhe hidhni sipër bajamet.
Në tavë hdhni bishtajat e ziera në një anë dhe salmonin nga ana tjetër.
Piqini për 12 minuta ose derisa salmoni të jetë gatuar dhe bishtajat të jenë zbutur.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment