Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sallatë e freskët, plot shije të mirë dhe ngjyra tërheqëse për syrin!
Në një tigan me gjalpë skuqni fileton e pulës me pak kripë e piper.
Skuqeni mirë për 4 minuta nga secila anë.
Pasi ta keni skuqur e prisni në copa të vogla dhe e kaloni në një enë.
Shtoni domatet e prera përgjysmë, qepën, misrat, avokadon e prerë në kubik.
I shtrydhni lëngun e limes sipër dhe vaj ulliri.
I shtoni kripë, piper dhe i përzieni mirë. Sallata është gati. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment