Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Sugjerojmë:
Quhet sallatë pastash Taco dhe është një vakt i këndshëm e i shijshëm për t’u shijuar nga gjithë familja. Salca kremoze e tyre është një shpërthim shijesh meksikane. Një vakt i gatuar në shtëpi i cili na lejon të zgjedhim produkte cilësore, si pasta integrale, avokado të freskëta, etj...
Në një tenxhere me ujë të kripur, zieni pastat sipas kohës që kërkon paketimi.
Ndërkohë, nxehni vajin në një tigan, shtoni mishin e grirë të gjelit të detit dhe përziejeni me një spatul derisa të ndahet mirë.
Shtoni qepën e prerë dhe gatuajini për 5 minuta ose derisa mishi të marrë ngjryë kafe dhe qepa të zbutet.
Shtoni domatet e grira dhe erëzat e Tacos dhe përziejini mirë.
Shtoni aty pastat që keni zier dhe kulluar, shtoni salcën e kosit dhe djathin Chedar. Vazhdoni gatimin në zjarr të ulët derisa djathi të shkrijë.
Dekorojeni pjatën me domatet qershi, misër, avokado dhe koriandër.
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment