Sugjerojmë:

Sallatë me vezë, majonezë dhe kopër

¼ filxhan majonezë
1 lugë çaji vaj ulliri ekstra të virgjër
2 lugë çaji mustardë
1 lugë çaji lëng të freskët limoni
1 thelpi të vogël hudhër, të grirë
¼ lugë çaji shafran i Indisë
¼ lugë çaji kripë
1 lugë çaji kaperi
6 vezë të ziera
2 lugë kopër të freskët
2 lugë qepë të njoma, të grira
Piper i zi
Pak fara selino

1.Në një tas të vogël, rrihini së bashku majonezën, vajin e ullirit, mustardën, kaperin, lëngun e limonit, hudhrën, shafranin, kripën dhe piperin.
2.Shtojini vezët e prera në copa të imëta, pastaj përzjeni farën e selinosë, koprën dhe qepën.
3.Lëreni deri sa vezët të jenë ftohur dhe shërbejeni me ose pa buke.

Lini një koment