Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Një sallatë e cila ka aftësinë të na afrojë më afër stinës së verës!
Pasi keni larë mirë frutat e detit, i skuqni në një tigan me vaj ulliri.
Pasi i keni skuqur, i hiqni dhe i lini mënjanë të ftohen.
Ndërkohë në një enë shtrydhni lëngun e limonit, shtoni pak kripë dhe piper.
Tani shtoni frutat e detit dhe i përzieni të gjitha bashkë. Shtoni edhe majdanozin e copëtuar.
E fusni sallatën në frigorifer të paktën për 20 minuta dhe shijojeni të ftohtë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment