1.Gatuani pastat sipas instruksioneve. I hiqni pak më herët në mënyrë që të jenë aldente.
2.Në një tas përzieni të gjithë përbërësit e salcës.
3.I prisni domatet dhe qepën në feta. Prisni edhe borzilokun.
4.I bashkoni të gjithë përbërësit në një enë të madhe: Shtoni pastat e gatuara, mozarellën, borzilokun, qepën dhe domatet.
5.Sipër i shtoni salcën dhe përzieni gjithçka mirë. Shërbejeni nëpër pjata dhe shijojeni!
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment