Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Ngroheni zgarën në nxehtësi mesatare dhe lyejeni me vaj lehtë.
Kombinoni birrë dhe qepë në një tenxhere të madhe dhe verini të vlojnë.
Zhytni salçiçet bratwurst në birrë dhe shtoni specin e kuq, pluhur hudhër, kripë dhe piper.
Ulni nxehtësinë dhe gatuajini 10 - 12 minuta.
Hiqni bratwurst nga përzierja e birrës, ulni nxehtësinë dhe vazhdoni të zieni qepët.
Gatuni bratwurst në zgarë duke i kthyer nga një herë në secilën anë për 5-10 minuta.
Shërbejini salçiçet me përzierjen e birrës sipër.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment