Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Ngroheni zgarën në nxehtësi mesatare dhe lyejeni me vaj lehtë.
Kombinoni birrë dhe qepë në një tenxhere të madhe dhe verini të vlojnë.
Zhytni salçiçet bratwurst në birrë dhe shtoni specin e kuq, pluhur hudhër, kripë dhe piper.
Ulni nxehtësinë dhe gatuajini 10 - 12 minuta.
Hiqni bratwurst nga përzierja e birrës, ulni nxehtësinë dhe vazhdoni të zieni qepët.
Gatuni bratwurst në zgarë duke i kthyer nga një herë në secilën anë për 5-10 minuta.
Shërbejini salçiçet me përzierjen e birrës sipër.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment