Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Mos harroni se sallatat duhet të jenë të pandara nga tryezat tuaja. Alternativat e pafundme që ekzistojnë bëjnë që ato të mos ju mërziten kurrë.
Në një enë (pasi i keni larë mirë) ndani në pjesë të vogla me dorë sallatën jeshile dhe spinaqin.
Shtoni rukolën dhe pomodorinit.
Tani shtoni kokrrat e shegës, arrat dhe djathin e thërrmuar gorgonzola.
Trazojini mirë dhe i shtoni në fund pak kripë dhe uthull balsamike. Shijojeni sallatën!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment