Ngrohni vajin në një tenxhere të madhe me bazë të rëndë. Shtoni qepën së bashku me një majë kripë dhe skuqeni për 10 minuta ose derisa të fillojë të zbutet dhe të bëhet e tejdukshme, më pas shtoni hudhrën dhe skuqeni për 1 min. Hidhni orizin dhe gatuajeni për 2 minuta.
Hidhni domatet dhe lërini të ziejnë. Shtoni gjysmën e lëngut të perimeve, gatuajeni dhe përzieni derisa të përthithet. Shtoni lëngun e mbetur, nga një lugë dhe gatuajeni derisa orizi të jetë al dente, duke e përzier vazhdimisht për rreth 20 minuta.
Përzieni parmixhianon, maskarponen ose kremin e djathit dhe borzilokun, më pas i rregulloni me kripë sipas shijes.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento