Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Përdorni një thikë të madhe për të grirë imët 1 domate të madhe të pjekur, më pas vendoseni në një tas.
Hiqni bërthamat nga 3 avokadot (duke ruajtur një bërthamë) dhe përdorni një lugë për të hedhur tulin në tasin me domate.
Hidhni lëngun e 1 lime të madhe, një grusht koriandër të grirë, 1 qepë të kuqe të vogël të grirë imët dhe 1 spec djegës të kuq ose jeshil të grirë imët në tas, më pas i rregulloni me kripë dhe piper.
Përdorni një havan për të shtypur mirë gjithçka. Nëse nuk e servirni menjëherë, vendosni një bërthamë në guacamole (kjo ndihmon për të mos marrë ngjyrë kafe), mbulojeni me celofan dhe ftoheni derisa të nevojitet.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento