Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Gatuani raviolit sipas udhëzimeve të paketës duke shtuar shpargujt minutën e fundit të gatimit.
Kullojini dhe rezervoni 1/2 gotë ujë makaronash.
Ndërkohë marinoni mishin e pulës me kripë dhe piper të zi.
Gatuajeni në vaj ulliri mbi ngrohje mesatare në një tigan të madh, të mbuluar pjesërisht.
Ulni pak nxehtësinë dhe në mes shtoni gjalpin dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë kafe të artë, 1 - 2 minuta.
Shtoni qepët dhe gatuajini deri sa të marrin ngjyrë të artë 2 - 3 minuta.
Përzijini me sherbelë dhe hudhër.
Gatuajini për 1 minutë dhe shtojini tek raviolit me shparguj dhe lëngun e rezervuar.
Shtoni kripë dhe piper për shije dhe sherbejeni me pecorino dhe mish pule të copëtuar.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment