Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Shpëlajeni quinoa në ujë, përsërisni 2-3 herë derisa të mos shfaqen flluska në ujë.
Pastaj lëreni në ujë për 10 minuta të zbutet.
Pas 10 minutash, kullojeni ujin tërësisht dhe hidheni quinoan e njomur në një tigan dhe shtoni 1/2 filxhan ujë.
Përziejini mirë, mbulojeni tenxheren me një kapak dhe gatuajeni për 10 minuta.
Hapeni kapakun, përzieni mirë edhe një herë.
Pastaj shtoni qumështin dhe arrat pluhur.
Shtoni sheqerin kaf dhe përzijeni mirë.
Hidheni quionoan në mikser dhe bluajeni atë deri sa të formohet masa kremoze.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Peshku është shumë i rëndësishëm për dietën e vogëlushit tuaj sepse është i pasur me omega 3, një yndyrë që ndihmon në zhvillimin e trurit. Për këtë arsye është e rëndësishme të gjeni mënyrën më të mirë për t’ja...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment