Sugjerojmë:

Pure molle me vetëm 3 përbërës dhe shije fantastike!

Ingredientët

  • 6-8 mollë
  • 1 filxhan ujë të filtruar
  • 1 lugë gjelle lëng limoni
  • Kanellë për shije

Udhëzimet

1

Lani dhe qëroni mirë mollët.

2

Pritini në copëza dhe hidhini në një tenxhere të madhe së bashku me ujin.

3

Mbulojini me kapak dhe lërini të zihen në nxehtësi mesatare.

4

Pasi të ziejnë ulni nxehtësinë, hiqeni kapakun dhe lërini mollët të ziejnë edhe 15-20 minuta.

5

Pasi të jeni gati, fikni sobën dhe lëreni purenë në enën e dëshiruar.

6

Përzieni me të lëngun e limonit dhe kanellën.

7

Shërbejeni të ngrohtë ose ruajeni në një enë në frigorifer deri në një javë.

Lini një koment