Plotësoni tryezën tuaj, me një sallatë me patate e ullinj
1 qepë e njomë e larë dhe e pastruar
4 patate
2 feta proshutë të tymosur
¼ filxhan me ullinj të zinj
1 domate
Kripë, piper
Vaj ulliri
1.Qeroni patatet dhe ziejini në një tenxhere me ujë të kripur. Më pas kullojini dhe lërini të ftohen.
2.I prisni në copa dhe vendosini në një pjatë për servirje. Prisni domaten në kubik të vegjël, proshutën dhe hidhini tek patatet.
3.Grini imët qepën e njomë dhe e shtoni tek sallata.
4.Shtoni më pas edhe ullinjtë, kripë, piper dhe vajin e ullirit.
5.I përzieni të gjitha bashkë dhe shërbejeni menjëherë!
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment