Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në nxehtësi të lartë.
Lyejini pitet me vaj në të dyja anët dhe futeni të piqet për 1-2 minuta në secilën anë.
Gatuani salçiçet në skarë për 1 min në secilën anë.
Transferojini në një pjatë të madhe.
Shtoni qiqrat. piperin, qimnon, korianderin dhe vajin e mbetur në një tas.
Gatujini në furrë duke e nxitur herë pas here dhe shtoni salçiçet në tas.
Vendosni avokadon e copëtuar, lëng limoni dhe gjysmën e kosit në një blender.
Përhapni pitet në një tavë dhe në mënyrë të barabartë hidhni sipër përzierjen e avokados.
Shtoni sipër edhe fetat e avokados dhe pesto.
Shërbejeni menjëherë.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment