Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 225 gradë C.
Në një procesor ushqimi, hidhni brokolin dhe lereni të copëtohet.
Transferojeni brokolin në një tas të madh dhe shtoni vezë, 1 filxhan mocarela dhe ¼ filxhan parmixhano.
Shtoni pluhur hudhre, kripë dhe piper.
Transferoni brumin e krijuar në një tavë pjekje dhe piqeni deri sa të marrë ngjyrë të artë, 20 minuta.
Hidhni sipër salcë marinara, djathrat e mbetura dhe pepperoni dhe piqini dhe 10 minuta më shumë derisa djathi është shkrirë dhe është formuar kore.
Dekorojeni me borzilok para se ta sherbeni.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment