Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Gatuani pastat sipas udhëzimeve.
Prisni në rrathë qepën, domatet i ndani përgjysmë dhe hudhën e copëtoni imët.
I bashkoni në një tas bashkë me misrat.
Ndërkohë në një blender përgatisni salcën e avokados duke përzierë të gjithë përbërsit për disa sekonda. Salca duhet të bëhet kremoze.
Shtoni pennet e ziera tek tasi ku keni shtuar përbërësit e tjerë.
Tani shtoni edhe salcën e avokados.
I përzieni të gjitha bashkë dhe në fund makaronat janë gati për t’u shijuar!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment