Yummy! Tortë me çokollatë
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Prisni përgjysmë patëllxhanët dhe u hiqni tulin.
I vendosni në tavën e yer më parë me vaj ulliri.
I rregulloni me kripë dhe i fusni në furrë.
Ndërkohë prisni tulin e patëllxhanëve në kubikë dhe i skuqni në tigan bashkë me qepën.
Shtoni salcën e domateve, kripë dhe piper.
Tani shtoni orizin dhe ujin.
I lini për disa minuta dhe më pas i shtoni koprën dhe majdanozin.
Mbushni patëllxhanët me masën që përgatitët.
Sipër i shtoni djathin e grirë dhe nga një fetë domate.
Vendosini në furrë për 30-40 minuta në temperaturë 180 gradë C.
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Së pari, përgatisim salcën Cezar duke përzier majonezën, lëngun e limonit, hudhrën e shtypur, mustardën, kripën dhe piperin në një enë të vogël. Në një tas të madh, përziejmë gjethet e prera të sallatës me gjoksin e pjekur të...
Gjokset e pulës i marinojmë me lëng limoni, lëkurë të grirë limoni, hudhër të shtypur, rozmarinë dhe vaj ulliri. I lëmë të marinohen për rreth 30 minuta në frigorifer për të marrë shije më të thellë. Në një tigan...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment