E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni për të zierë patatet. I lini të ziejnë për 15 minuta.
Pasi të jenë gati, i lini pak në ujë të ftohtë dhe më pas i qëroni.
Po kështu veproni edhe me vezët. I zieni dhe më pas u hiqni lëvozhgën.
Në një tas të madh, kombinoni patatet, vezët, selinonë, qepën, kripë, hudhër, piper dhe majonezë.
I përzieni mirë, i lini për pak minuta në frigorifer dhe më pas mund t’i shijoni!
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento