1.Si fillim pastroni dhe ndani në pjesë shumë të vogla karrotat. 2.Hidhini në një tigan dhe përzijini me 20 gr gjalpë, me kapak të mbuluar, derisa të zbuten. 3.Shtoni kripë dhe lëreni mënjanë. 4.Qëroni patatet dhe pritini në feta shumë të holla, pastaj zhytini në ujë të ftohtë të paktën për 20 minuta. 5.Kullojini dhe thajini patatet, pastaj hidhini në një tigan shumë të madh, bashkë me pjesën tjetër të gjalpit, në zjarr të mesëm 5-6 minuta, që të mos prishin formën e tyre. 6.Shtoni kripën në fund dhe shërbejini me krem karrote dhe tartuf të zi sipër.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment