Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Ngrohni furrën në 200 ° C dhe lyeni me vaj një tavë pjekjeje me gjalpë.
Roston me fara pishe, hiqeni nga tigani,priyeni dhe vendoseni mënjanë.
Shtoni hudher dhe qepë në vaj të nxehtë.
Shtoni spinaqin dhe lereni të skuqet.
Për shije shtoni kripë, piper të zi dhe arrëmyshk.
Hiqeni nga nxehtësia, lereni të ftohet.
Miksoni spinaqin me fara pishe dhe gorgonzola.
Mbushni kanellonit me përzierjen e spinaqit dhe vendosini ato në pjatën e përgatitur.
Shkrini gjalpin në një tenxhere dhe shtoni miell.
Shtoni qumështin dhe përzijini mirë së bashku që të mos formohen gunga.
Shtoni djathin, kripë, piper të zi dhe arrëmyshk.
Hidh salcë mbi kannellonit dhe piqini për rreth 30 minuta.
Hiqini nga furra dhe shërbejeni.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment