Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni hudhrat, xhinxherin, qepët e njoma.
I trazoni mirë dhe shtoni rigonin, majdanoz, piperin e kuq dhe shafranin. Pas rreth 5 minutash shtoni brokolin e copëtuar në copa të vogla.
Shtoni lëngun e pulës dhe e lini të ziejë për 10 minuta në temperaturë të ulët.
Shtoni spinaqin, pasi e keni larë mirë më parë. Spinaqin shtojeni gradualisht derisa të ulet volumi dhe të zbuten gjethet.
Kalojeni supën në blender dhe shtoni tulin e avokados, lëngun e limonit, kripë,
E përzieni për disa sekonda dhe e shërbeni të ngrohtë. Sipër i shtoni pak majdanoz dhe farat e lulediellit.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment