1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish. 2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën. 3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins. 4.Sipër secilës […]
1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish.
2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën.
3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins.
4.Sipër secilës shtoni pak djathë të grirë çedar.
5.E fusni në furrë për 20 minuta në 200 grade. Shijojini!
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento