1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish. 2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën. 3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins. 4.Sipër secilës […]
1.Në një enë shtoni të bardhat e vezëve dhe i rrihni mirë. Më pas shtoni të verdhat dhe i përzieni sërish.
2.Tani shtoni specat, domaten e prerë kubik, koperin e grimcuar, pak kripë, piper dhe hudhrën.
3.I përzieni me një lugë druri dhe më pas e kaloni mbushjen në tavën specifike për muffins.
4.Sipër secilës shtoni pak djathë të grirë çedar.
5.E fusni në furrë për 20 minuta në 200 grade. Shijojini!
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento