Moët Impérial feston 150 vjetorin me një ‘limited edition’ dhe një party VIP

Mbush 150 vjeç shampanja iconë e Moët&Chandon dhe ka festuar me një limited edition dhe një party vip. Në një shekull e gjysmë, bota ka ngritur doli me të gjatë fesimeve të mëdha dhe ka shoqëruar yjet në suksesin e tyre.

Në nder të saj, Moët&Cahndon ka krijuar një ‘limited edition’ të ri: një shishe elegante të artë, I- e Imperial që u bë simbol i ri i kësaj shampanje ikonike.

Festa madhështore u mbajt në Katara Royal Suite dell’Exclesior Hotel Gallia në Milano, me VIP-a që kanë ngritur dolli të rrethuar nga foto historike, duke nisur pikërisht me ato ku shumë yje kanë kurorëzuar suksesin e tyre me këtë shampanjë.

Lini një koment