Sugjerojmë:

Mjetet kundër akneve, të rrezikshme apo jo?

Për eliminimin e pikave të zeza, të bardha apo kundër akneve përdoren edhe mjete specifike prej metali. Përveçse në sallone të certifikuara për shërbime të tilla, ato shiten dhe blihen kollaj në dyqane të ndryshme.

Por sa të rrezikshme janë?

Në fakt këto mjete mund të jenë të padobishme ose shumë të rrezikshme nëse nuk dini t’i përdorni siç duhet. Nëse aktualisht keni mjete të tilla në shtëpi, atëherë duhet të tregoni kujdes të qendroni në një vend me ndriçim të mirë dhe një pasqyrë të rregullt.

Kështu do të shikoni më mirë, edhe gjërat që shkojnë apo nuk shkojnë me lëkurën tuaj!/neps.al 

Lini një koment