Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Ngroheni furrën në 200 ° C.
Nxehni vajin në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare.
Gatuani gjysmën e mishit të pulës për 2-3 minuta çdo anë.
Transferojeni në një pjatë dhe përsëriteni me pulën e mbetur.
Lyejeni mishin e pulës me mocarela.
Hdhni një copë proshutë rreth çdo pjese të mishit të pulës.
Përhapeni salcën e makaronave mbi bazën e tavës së pjekjes.
Hidhni mishin e pulës mbi salcë dhe piqeni për 20 minuta.
Palosni trumzën nëpër mish dhe sherbejeni me patate të pjekur.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment