Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Ngroheni furrën në 200 ° C.
Nxehni vajin në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare.
Gatuani gjysmën e mishit të pulës për 2-3 minuta çdo anë.
Transferojeni në një pjatë dhe përsëriteni me pulën e mbetur.
Lyejeni mishin e pulës me mocarela.
Hdhni një copë proshutë rreth çdo pjese të mishit të pulës.
Përhapeni salcën e makaronave mbi bazën e tavës së pjekjes.
Hidhni mishin e pulës mbi salcë dhe piqeni për 20 minuta.
Palosni trumzën nëpër mish dhe sherbejeni me patate të pjekur.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment