Sugjerojmë:

Lëkura e bananes dhe roli i saj kundër dhimbjes së kokës

Bananen jemi mësuar ta konsumojmë si një frut dhe më pas t’ia hedhim lëkurën. Por tani pasi të lexoni këtë fakt, me siguri nuk do e bëni pa u menduar njëherë.

 

Lëkura e bananes përmban potasium në një përqendrim të madh. Prandaj sa herë që keni dhimbje koke dhe nuk keni asnjë mjet alternativ më të cilën mund ta pushoni, vendosni lëkurën e bananes tek balli juaj.

19 Tricks That Can Get Your Life to a Whole New Level

 

Dhimbja do të ulet gradualisht derisa do të zhduket përfundimisht.

E kujt ia kishte marrë mendja apo jo?/neps.al 

Lini një koment