Sugjerojmë:

Lazanja me kunguj , gjizë dhe salcë domatesh

Koha e përgatitjes: 10 min Koha e gatimit: 30 min

Ingredientët

  • 2 filxhanë gjizë
  • 1 filxhan djathë parmixhano
  • 2 vezë të mëdha
  • Kripë
  • Piper i zi
  • 1 e 1/2 filxhan salcë domatesh me erëza
  • 3 kunguj
  • 3 filxhanë mocarela

Udhëzimet

1

Ngroheni furrën në 350 °.

2

Në një tas të vogël, përzini djathin parmixhano, vezë, kripë dhe piper.

3

Përhapni një shtresë të hollë salce në një tavë pjekjeje dhe dy shtresa kungulli të njomë, me gjizë dhe mocarelë.

4

Për shtresën e fundit, bëni një shtresë me kunguj.

5

Përsëriteni derisa shtresa derisa tava të plotësohet.

6

Shtoni një sasi djathi parmixhano dhe kripë e piper.

7

Piqini deri sa kungulli i njomë është gatuar përreth 30 minuta.

8

Nxirreni nga furra dhe lereni të pushojë 10 minuta para se ta sherbeni.

Lini një koment