Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Shkrini gjalpin mbi nxehtësi të ulët në një tigan të madh, pa ngjitës.
2.Shtoni qepën dhe gatuajeni për 10 minuta deri sa të zbutet.
3.Rritni nxehtësinë dhe përziejeni me proshutë, sherbelë dhe salçiçe.
4.Gatuani për 6-8 minuta, duke kthyer suxhukun me një lugë druri, derisa të fillojë të marrë ngjyrë kafe.
5.Shtoni lakër dhe gështenja, mbulojeni me një kapak dhe gatuajeni për 10 minuta derisa lakra të zbutet.
6.Mbajini ngrohtë mbi nxehtësi të ulët deri sa të jenë gati për t’u shërbyer.
7.Pak para se ta shërbeni hiqni kapakun, marinojeni dhe shtoni thërrimet e bukës.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment