Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Shijoni patëllxhanët me recetat më të shijshme që kanë krijuar mendjet gjeniale!
Prisni patëllxhanët në feta përsëgjati dhe skuqini në vaj të bollshëm.
Grini hudhrën dhe majdanozin dhe përziejini me bukën e thekur të grirë dhe parmixhanon.
Vendosni fetat e pançetës mbi ato të patëllxhanëve dhe hidhni një lugë nga përizerja me hudhër e majdanoz.
Hidhuni kripë dhe mbështillini involtini-t.
Gatuajini në skarën e sobës derisa pançeta të bëhet krokante.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment