Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Sugjerojmë:
Kjo sallatë s’mund të ishte më e thjeshtë! Duke qenë se kastravecat përmbajnë 97% ujë, na ndihmojnë të jemi të hidratuar. Ato përmbajnë vitaminë C dhe antioksidantë të tjerë të cilët mbajnë lëkurën tonë të shëndetshme.
Në një enë kombinoni kosin, hudhrën, kripën, uthullën, borzilokun, piperin dhe i përzieni mirë.
Shtoni në të kastravecat e prera në copa të vogla me gjithë lëkurë dhe qepën. I përzieni mirë.
E lini të qendrojë përreth 1 orë në frigorifer dhe më pas shijojeni. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment