Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në një tigan të mesëm me një kapak, mbi nxehtësinë mesatare, hidhni vajin për ngrohje.
Shtoni qepë dhe marinojeni me kripë dhe piper dhe gatuajeni derisa qepë fillon të zbutet, për 3 minuta.
Shtoni domatet dhe hudhrën dhe gatuajeni rreth 1minutë.
Shtoni kuinoa dhe gatuajeni duke e nxitur deri sa përzierja është kombinuar tërësisht.
Shtoni supën e perimeve dhe specin e kuq dhe lereni të zihet.
Ulni nxehtësinë në të ulët dhe gatuajeni 15 minuta, derisa kuinoa zbutet dhe lëngu absorbohet.
Hidheni në një pjatë dhe sherbejeni me djathë dhie dhe borzilok.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment